Batinca nesër pa ujë

Për shkak të defektit në rrugë të rrjetit të ujësjellësit F80 mm në rrugën 3 numër 68 sot ndërprerje furnizimit me ujë do të kenë konsumatorët e fshatit Batincë.

Marketing

Siç bëri të ditur QRMK-Shkup, pas njoftimit të marrë nga NP Ujësjellësi dhe Kanalizimi, ndërprerja e furnizimit me ijë do të zgjasë prej orës 09.15 e deri në përfundimin e defektit.