BDI-ja mban Kuvendin zgjedhor të Forumit Rinor

Kuvendi Zgjedhor i Forumit Rinor të Bashkimit Demokratik për Integrim do të mbahet sot në Tetovë.

Marketing

Në këtë Kuvend sipas paralajmërimeve të BDI-së do të zgjidhet kryesia e re e Forumit Rinor, zëdhënësi, sekretari, nënkryetarët dhe kryetari i ri rinisë së Bashkimit Demokratik për Integrim.

Me këtë rast kreu i BDI-së Ali Ahmeti do t’ju drejtohet të pranishmëve. I ftuar nderi në këtë Kuvend zgjedhorë të BDKI-së është Kryebashkiaku i Tiranës Erion Veliaj.