BDI: Zgjedhjet në përputhje me standardet evropiane

BDI-ja përshëndet mbarëvajtjen e procesit zgjedhor. Zgjedhjet kaluan në një atmosferë të qetë, korrekte dhe demokratike në përputhje me standardet evropiane”, deklaroi Arbër Ademi, BDI, sipas të cilit zgjedhjet e sotme ishin edhe një plotësim i kushtit për marrjen e datës për fillimin e negociatave për anëtarësim në BE.

Marketing