Ballina Aktuale Bejta: Marrëveshja zhbllokon procesin e integrimit të Maqedonisë në NATO dhe BE

Bejta: Marrëveshja zhbllokon procesin e integrimit të Maqedonisë në NATO dhe BE

U nënshkrua në Psaridis marrëveshja historike e emrit.

Marketing

Marrëveshja është vendimtare mes dy popujve duke bërë të mundur zgjidhjen e një kontest shumëvjeçar.

Marrëveshja zhbllokon procesin e integrimit të Maqedonisë në NATO dhe BE, por edhe normalizon raportet mes dy vendeve.

Kjo marrëveshje paraqet dokument strategjik për interesat e përbashkëta të dy shteteteve.

Me këtë marrëveshje fituan të gjithë!

Urime për qytetarët e Maqedonisë dhe Greqisë fqinje.

Marketing
Exit mobile version