Bejta: Referendumi me epilog pozitivë do të jetë vendimtarë për integrimet euro – atlantike

Në takim me Kryeministrin e Austrisë, z. Sebastian Kurtz, por edhe me delegacione të tjera që po qëndrojnë për vizitë në vendin tonë, mbizotëron bindja që Referendumi me epilog pozitivë do të jetë vendimtarë për integrimet euro – atlantike.

Marketing

Faktori ndërkombëtar më tepër se kurrë më parë jep mbështetje për procesin integrues të Republikës së Maqedonisë.
Marrëveshja me Greqinë nuk ka alternativë tjetër, sikurse integrimi në NATO dhe BE.
#BashkëPërMaqedoninëEvropiane

Marketing