Bekteshi në përkrahje të ndërgjeshmërisë kundër kancerit të gjirit

Ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi me bashkëshorten Yllka, sot ishte pjesë e fushatës për vetëdijesimin kundër kancerit në gji, që nën moton ‘Forca Rozë’ u mbajt në Parkun e Qytetit të Shkupit.

Marketing

Eventi që për të 10-tin vit me radhë organizohet nga Shoqata ‘Borka’, dhe përkrahet nga Ambasada e SHBA-ve në Shkup, ka për qëllim që t’i motivon gratë të kryejnë kontrolle të mamografisë, me qëllim të parandalimit të kancerit në gji, i cili në shumë raste mund të jetë vdekjeprurës.

Marketing