Bekteshi: Të martën vendimi për çmimet e pemëve dhe perimeve

Javën e ardhshme pritet vendim edhe për uljen dhe ngrirjen e çmimeve të pemëve dhe perimeve.

Marketing

“Të martën sipas gjasave do të sjellim vendim në interes të qytetarëve ku do të ngrijmë çmimet e disa pemëve dhe perimeve. Do të jenë mbi dhjetë produkte të cilat do të përfshihen në vendimin e propozuar nga Ministria e Ekonomisë duke u bazuar në të dhënat e Ministrisë së Bujqësisë dhe të doganës. Për fat të keq gjatë muajit mars duke u bazuar në të njëtat të dhëna, tregtarë të ndryshëm me produkte bujqësore kanë pasur marzha të fitimit mbi 100% 200% në disa raste dhe me siguri pas 20 prillit do të rritet prodhimi vendor, për shkak se është sezoni dhe do të ndikojë në uljen e çmimeve.”, tha ministri i ekonomisë, Kreshnik Bekteshi.

Marketing