Bela: Ja pse u inicuan hetimet për Bujar Osmanin

Përderisa të akuzuarit e VMRO-së nga PSP i kapte paniku dhe herë iknin nga vendi e herë i kapte infarkti, Bujar Osmani i përgjigjet pozitivisht kërkesës “paradoksale” të PSP-së.

Marketing

Them paradoksale sepse ishte mu ky institucion, pra Prokuroria Speciale Publike, që lëshoi dokument (në fillim të kësaj qeverie) se ministrat aktual nuk janë pjesë e hetimeve të tyre.

Rreth kësaj çështjeje, unë them ndryshe; dikush u tut se Bujari po bëhet Kryetar i BDI-së …
Kokën lart Bujar. Jemi me ty dhe familjen tënde në çdo hap dhe në çdo kohë.

Mos harro se vetëm vështirësitë na kalitin dhe na bëjnë më të fortë e më të përgatitur.

#Me_Dokin
Përfundon Valon Bela Statusin e tij në rrjetin social Facebook.

Marketing