BESA, kryetari Gashi realizoi marshutë në Ohër dhe Strugë

Kryetari i Lëvizjes BESA, Afrim Gashi vazhdon me takime intenzive në terren, duke bashkëbiseduar me qytetarë dhe aktivistë për dajle masovike në referendumin e 30 shtatorit.

Marketing

Pas marshutës dhe tubimit madhështor në Kumanovë, pas takimeve intenzive që u realizuan në Vrapçishtë dhe tubimit qendror në Gostivar, Lëvizja BESA sot realizoi marshutat në Ohër dhe Strugë, ku kryetari i BESËS, Afrim Gashi, bashkëbisedoi me qytetarët dhe aktivistët e BESËS për rëndësinë e referendumit të 30 shtatorit.