Besim Memedi sekretar shtetëror në shëndetësi?!

Dr.Besim Memedi pritet të jetë propozimi për sekretar shtetëror në Ministrinë e Shëndëtësisë, mëson INA.

Marketing

Memedi nga Debreshi i Gostivar është profesor universitar dhe doktor i shkencave mjekësore të farmakologjisë dhe toksikologjisë. 

Marketing