Bexheti jep lajmin e mirë: Zgjerohet biznesi i kompanisë “Dauti Komerc”

Kryetari i komunës së Sarajit Blerim Bexheti sot u shpreh i lumtur dhe ndau lajmin që kompania Dauti-Komerc ka filluar me zgjerimin, gjegjësisht ndërtimin e hapësirave të reja për magazina dhe industri ushqimore.

Marketing

Ky investim që premton vende të reja pune, risi dhe prosperitet për të gjithë, po ndikon që zona industriale në komunën tonë të zhvillohet me intensitet të lartë dhe e ardhmja për komunitetin tonë duket më e ndritshme se kurrë.

Kryetari në fjalimin e tij u shpreh që do të punojë ngushtë për të siguruar që zhvillimi i tyre t’i përmbahet standardeve më të larta mjedisore dhe infrastrukturore.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid031KaDqnfk153822ETtRCoyWAY6edSsveCRe1eE8oztjD7v6ywDy6tQFwjG1qTJ8n7l&id=100064799435868&mibextid=Nif5oz