Bexheti në mbështetje të vlerave kulturore e artistike

Sonte Kryetari z.Blerim Bexheti ishte prezent në Festivalin kompetetiv folklorik burimorë ndërkombëtar “DUFLLA 2022”

Marketing

Ky festival është i shtati me radhë dhe na mundëson që të njifemi nga afër me vlerat kulturore, artistike, folklorin, dhe traditat nga Shoqnit kulturore artistike, të cilët me programet e tyre përfaqësojnë shtetet si Rumania, Shqipëria, Kosova, Bugaria, Mali i Zi, Bosnja dhe Hercegovina.

Komuna e Sarajit do të përkrah gjithmonë festivale të tilla ku promovohen vlerat tona kulturore artistike, ndërsa ne njifemi me ato të vendeve tjera.

Kryetari ju dëshiroj të gjithëve suksese në performansat e tyre dhe ju uroj që të fitojnë më të mirët.
https://www.facebook.com/822691744495521/posts/pfbid09D331i8m4SsKkrxTv5cqW9xjMnSNQoMczCkPu77x1pn7fk4cRXK7neCpmu4KGFNil/