Bexheti: Sanohen defektet e ndriçimit publik në komunën e Sarajit

🚧Komuna e Sarajit nëpërmjet Ndërmarrjes Komunale Akcios ka filluar me diagnostifikimin e defekteve të ndriçimin publik në të gjithë territorin e komunës së Sarajit.
Fillimisht ndrimi i poçeve elektrike prej 40w ka filluar në v.b Dvorcë ku janë ndëruar 2💡, Radushë 14💡 (në rrugën kryesore gjithashtu еdhe është vazhduar rrjeti për 130m), Sfillare e Poshtme 3💡 dhe në Kondovë janë duke u ndëruar gjithsej 17💡.
⏩Aksioni i ndërmarrjes do të vazhdoj ditët në vijim në të gjithë vendbanimet e komunës së Sarajit, ku hasin probleme me ndriçimin publik.

Marketing