“Bllaca 99”, sot vihet gurthemeli i Muzeut të gjenocidit serb

Sot bëhet vënia e gurthemelit të Muzeut të gjenocidit serb “Bllaca 99”, në fshatin me të njëjtën emër të komunës së Hanit të Elezit.

Marketing

“Në kujtim të eksodit të ‘99-ës dhe të rënëve për liri, dëshmorëve dhe të zhdukurve, Zyra e Kryeministrit organizon ceremoninë e vënies së gurthemelit të Muzeut të gjenocidit serb “Bllaca 99”, thuhet në njoftimin e zyrës së kryeministrit.