Bogojeski: Nën presion të madhe jemi të gjithë që e mbështetëm fushatën e referendumit

Erdhem deri te polarizimi dhe krizës së identitetit. Të gjithë që mbështetëm fushatën atlernative, jemi nën presion të ashpër. Tani po ndahemi në maqedonas dhe maqedonasverior, ka deklaruar ish zv/sekretari gjeneral i VMRO-DPMNE-së Petar Bogojeski nga Sofja.

Marketing

Bogojeski po merr pjesë në konferencën “Perspektiva bullgare dhe europiane: Referendumi në Maqedoni”, e organizuar nga Këshilli i Europës për politikë të jashtme me mbështetje të fondacionit Konrad Adenauer.

Sipas tij të dyja palët kanë bërë gabime në proces edhe qeveria por edhe opozita.

Marketing