Ballina Aktuale Borisov përshëndet ratifikimin e marrëveshjes me Greqinë

Borisov përshëndet ratifikimin e marrëveshjes me Greqinë

Kryeministri i Bullgarisë, Bojko Borisov sot e ka përshëndetur ratifikimin e marrëveshjes nga ana e Kuvendit të Maqedonisë, duke vlerësuar si një hap “të guximshëm dhe paraqet rikthim”.

Marketing

“Ditët e ardhshëm janë kyçe jo vetëm për Maqedoninë, por edhe për Ballkanin Perëndimor. U bëjmë thirrje të gjithë miqëve nga BE që të marrin pjesë në përpjekjet me qëllim të Evropës më stabile dhe të sigurt”, shkruan Borisov në “Twiter”.

Exit mobile version