Boshnjakovski: Ivanov të tregoj përgjegjësi politike

Gjitha institucionet politike në Maqedoni meës të cilëve edhe presidenti Ivanov të tregojnë përgjegjësi elementare politike, ka thënë zëdhënësi qeveritar Mile Boshnjakovski pas deklaratës së sotme me shkrim të Ivanovit se nuk e ndryshon qëndrimin për marrëveshjen me Greqinë dhe se Zaevi mund menjëherë të kërkojë impiçment kundër tij.

Marketing

“Vullneti i qytetarëve në referendum do të detyrim i subjekteve politike. Por, që qytetarët të shprehin vullnetin e tyre, nevojitet ambient politik që do e mundësojë atë”, ka thënë Boshnjakovski.

Marketing