Brad Pitt në romancë me një modele dhe një mësuese të fëmijëve të tij?

Brad Pitt nuk ka romancë me katër gra të ndryshme, pavarësisht shkrimeve në tabloide.

Marketing

Gossip Cop mund të hedhë poshtë historinë false, e cila pretendon se Brad Pitt është duke u takuar me dy modele, një aktore dhe një nga mësueset e fëmijëve të tij.

Gossip Cop nuk ka asnjë të vërtetë për këto.
Tabloidi In Touch në një artikull shkroi se aktori ka kaluar veten me disa gra të ndryshme. Një burim i supozuar tha se Pitt e ka vënë veten sërish në treg dhe për herë të parë në jetën e tij, po i jep kohë vetes”.

Gossip Cop arriti të flasë me zëdhënësin i cili na tregon se artikulli i tabloidit është “krejtësisht i rremë”.