Breshëri shkakton kaos në Han të Elezit, thyhen xhamat e veturave (VIDEO)

Reshjet e shiut dhe breshëri kanë shkaktuar kaos në komunën e Hanit të Elezit.

Marketing

Insajderi ka siguruar pamje nga atje, ku shihet se rënia e breshërit ka shkaktuar edhe dëme materiale.

Nga breshëri janë thyer edhe xhamat e veturave të parkuara në një pjesë të kësaj komune.    https://youtu.be/WtMYndxDybs?fbclid=IwY2xjawC5oktleHRuA2FlbQIxMAABHZgROALsFLTxJjIQC7AF99KbvT7OlvfP1YNzhchZPiRMoGudpfUMmAh5Qg_aem_AXQdkDGQ1u3JI4zMf5i5YLWqVxkbl0rlx3azHgUNVcnr6M6nrLA2fJTanbvDLuDioZFn-bUx0BvDp3vXFTmj3h3F