BUJAR OSMANI në takim pune me KSHZ-në

Zëvendëskryetari i Qeverisë i obliguar për çështje evropiane, Bujar Osmani sot do të realizojë takim pune me kryetarin e Komisionit Shtetëror Zgjedhor, Oliver Derkovskin.

Marketing

Në takim, siç informojnë nga KSHZ-ja, do të bisedohet rreth organizimit dhe zbatimit të Zgjedhjeve të ardhshme presidenciale, si dhe për reformat lidhur me zgjedhjet.

Pas takimit është paraparë deklaratë për mediume.