Bujar Osmani: Skriningu filloi! (Foto)

“Moment historik! Drejtpërdrejt nga ndërtesa Berlimont në Bruksel, selia e Komisionit Evropian, sot më 27 shtator pikërisht në orën 9, me hapjen e kapitullit 23, zyrtarisht filloi përgatitja për negociata!”, shkruan Bujar Osmani, zv. Kryeministër, duke ju uruar të gjithë qytetarëve, siç u shprah ai këtë moment historik dhe këtë ditë të madhe.

Marketing

Urime të gjithëve!

“Në këtë ditë të shumëpritur, kryesoj delegacionin më të madh të shtetit në Komisionin Evropian në Bruksel, me të cilin filluam skrining procesin – fazën e fundit dhe më kryesoren para anëtarësimit të plotë në Bashkimin Evropian”, tha Osmani.

Marketing