Bujar Osmani: Të gjithë të dalim e të përcaktojmë të ardhmen e fëmijëve të tanë

Zv kryeministri për ç[shtje evropiane Bujar Osmani ka shfrytëziar të drejtën e tij të votimit. Ndërsa pas votimit, Osmani deklaroi se ky proces është i rëndësishëm për të ardhmen e vendit.

Marketing

“Në jetën time nuk kam pasur ditë në të cilën kam marrë vendim më të rëndësishëm se sot. Vendim i cili do të percakton të ardhmen tonë, ditë e cila është e paperseritshme për ne si gjeneratë. Andaj i ftoj të gjithë që masovikisht të dalin dhe të percaktojnë të ardhmen e fëmijeve të tyre në paqe dhe mirëqenie ekonomike” tha Osmani.

Marketing