Çair, prerja e drunjëve për shkak të zgjerimit të rrugës

Ekipet e NP “Parqe dhe Gjelbërime” sot do të kryejnë prerjen e katër pemëve në bulevardin “Hristijan Todorovski Karposh” në Çair.

Marketing

Prerja e pemëve është miratuar për shkak të zgjerimit të udhëkryqit me rrugën Bosnjë-Hercegovina dhe ndërtimin e trotuareve të reja dhe shtigjeve për biçikleta.

Marketing