Ballina Aktuale Çfarë bëjnë njerëzit inteligjentë para gjumit

Çfarë bëjnë njerëzit inteligjentë para gjumit

Ajo çfarë bëni para gjumit, flet shumë për karakterin tuaj. Këmbëngulja për të fjetur menjëherë pasi jeni shtrirë nuk është mënyra e duhur.
Sado të lodhur të jeni nga rutina e përditshmërisë, faza e para-gjumit, kërkon impenjimin e saj.

Marketing

Një aktivitet sado i vogël, ndihmon trurin të punojë shëndetshëm dhe të kërkojë vetë orët e duhura të gjumit gjatë natës.

Më poshtë do të listojmë nëntë gjërat që njerëzit e suksesshëm bëjnë përpara kësaj faze të domosdoshme:

Leximi i një libri

Të listuarit e aktivitetit të së nesërmes

Të kaluarit më shumë kohë me familjen

Reflektimi mbi ditën në mbarim e sipër

Meditimi Planifikimi i orëve të gjumit Shkëputja totale e gjithçkaje që mban në kontakt me punën

Të vënit kokën në jastëk vetëm me mendime pozitive Të përfytyruarit e suksesit të së nesërmes

Exit mobile version