Çiklistët nga Tetova arrijnë në kufirin e Arabisë Saudite (Video)

Dy çiklistët nga Tetova, Amir Asllani dhe Senad Idrizi të cilët më 23 qershor janë nisur me biçikleta për në Haxh, kanë arritur në kufirin Al Mudawera, Jordan- Saudi.
Ata për momentin janë duke pritur për të kaluar kufirin dhe të hyjnë në shtetin saudian.

Marketing

Që nga 23 qershori, deri tani të dytë kanë përshkruar 2300 kilometra.

Deri tani ata nuk kanë hasur ndonjë vështirësi gjatë udhëtimit, dhe kanë qenë të mirëpritur në çdo vend që kanë kaluar.

https://www.facebook.com/AlbaZoneOfficial/videos/1627080794084610/