Ballina Aktuale Cipras: Atmosfera ishte shumë e mirë

Cipras: Atmosfera ishte shumë e mirë

Klima ishte shumë e mirë në drekën me Zaevin, pothuaj si në dasëm, ishte komenti i Aleksis Cipras, sipas mediave greke, lidhur me drekën e dy kryeministrave që dje u organizua në Oteshevë, menjëherë pas nënshkrimit të marrëveshjes mes Maqedonisë dhe Greqisë

Marketing

Mediat në Greqi e transmetojnë edhe menynë, respektivisht çka kanë ngrënë delegacionet nga Maqedonia dhe Greqia dhe përfaqësuesit evropianë.

Marketing
Exit mobile version