Cricket sjell remixin e këngës “Më fal” nga Elita 5

Pas suksesit me remixin e këngës “Kthema” të kënduar nga Shyhrete Behluli, Cricket solli edhe një projekt tjetër.

Marketing

Kësaj radhe, producenti i njohur vendosi të ripërpunojë këngën e Elita 5 “Më fal”.
Projekti vjen me titra dhe në bashkëpunim me Numen.