Cvetanov për Çavkovin: Njeriu që ka montuar më shumë se 30 raste tani luan rolin e viktimës

Ish drejtori i Drejtorisë për kundërzbulim financiar, Vane Cvetanov, ka komentuar porosinë të cilën e ka dërguar i dënuari me 18 vjet burg, ish drejtori i BSP, Mitko Çavkov.

Marketing

Më herët Çavkov ka akuzuar pushtetin se ka porositur, siç tha ai, dënimin kundër tij. Cvetanov thotë se pikërisht Çavkov është ai i cili porisiste dhe montonte procese kundër atyre që nuk kishin mendimin e njejtë të pushtetit të kaluar.

“Jonjeriu i cili ka montuar më shumë se 30 raste, ka shkatërruar qindra familje, i cili personalisht ka qenë pjesë e kulmit të mafias dhe regjimit, i cili prej zero – për 7 vjet ka themeluar firmë ndërtimore me vlerë prej miliona eurove, akuzon për proces të padrejtë gjyqësor dhe për pushtet kriminel?

Çavkov ka montuar edhe raste kundër 21 organizatave joqeveritare, për Revolucionin e laraman. Ai montonte vepra të rënda penale për gjoja shkelje të rendit shtetëror. Me ngjyrë? Për atë rast Çavkov kishte përgatitur dënime me burg prej më shumë se 300 vjet”, ka theksuar Cvetanov.

Marketing