Dani së shpejti në duet me një reper

Një prej zërave më të shquar të muzikës popullore shqiptare, Dani, së shpejti publikon projekti e ri.

Marketing

Ai tashmë ka filluar punën në projekti e ri të tij, që vjen pas hitit me Yll Limanin.

Dhe, sipas Prive, bëhet fjalë për një duet me një reper. Aktualisht projekti besohet se është në fazën fillestare.

Dani është rikthyer me bahkëpunime duke krijuar hit pas hiti.

Këngëtari pati sukses të madh me këngën e fundit me Yll Limanin, duke u dëgjuar mjaft shumë në radiot dhe televizionet tona.

Marketing