Daniella Rangellova dorëhiqet nga Komiteti Ekzekutiv i VMRO-DPMNE-së

Deputetja e VMRO-DPMNE-së, Daniella Rangellova është tërhequr nga Komiteti Ekzekutiv i partisë dhe pozita e kryetares së forumit të gruas në VMRO. Informacionin për Alsat e ka konfirmuar vet Rangellova e cila ka shtuar se kjo nuk nënkupton se largohet nga grupi parlamentar.

Marketing
Marketing