Dasma Mbretërore, në ankand bonbonierat dhe suveniret

Gjashtëqind njerëz u lejuan të hyjnë në kishën e St. George, ku u celebrua dasma më e parashikuar e vitit, ajo midis princit Harry dhe Meghan Markle.

Marketing

Më shumë se 2 000 qytetarë të zakonshëm, ata që janë lejuar të marrin pjesë në parkun e kështjellës përballë kishës. Miliona ata që donin të merrnin pjesë në martesën përrallore, por për të cilët ftesa për në shtëpi fatkeqësisht nuk u dorëzua.
Prej sot, shumë prej tyre mund të imagjinojnë të paktën se kanë qenë atje, duke blerë në internet bombonieret e shpërndara për 2,640 të ftuar jo-VIP.

Tani për tani duket se në mesin e shumë personave me fat të kthyer në shtëpi me suvenire mbretërore, vetëm nëntë kanë vendosur ta vënë atë në shitje. Një çantë e vogël prej cope me inicialet e të porsamartuarve, që përmban një monedhë me çokollatë, një shishe të vogël uji, një biskotë dhe një kupon zbritje prej 20% në dyqanin e dhuratave në Windsor Castle dhe një magnet për të varur në frigorifer mund të blihet në shumën modeste prej 1 000 paundësh në internet.

Një mënyrë e vërtetë për të mishëruar qëllimin e çiftit për t’u siguruar që të gjithë, madje edhe qytetarë të zakonshëm, të ndjehen pjesë e ceremonisë.

Marketing