Definitive, ja çka ndodh nëse nesër kualifikohet Kosova

Kosova është gati që nesër ta shkruaj historinë duke u kualifikuar në play-off të ligës D.

Marketing

Në rast të kualifikimit Kosova mund të ndeshet me Maqedoninë ose Gjeorgjinë.

E keqja e kualifikimit është se Kosova nuk do të mund ta luaj asnjërën ndeshje kualifikuese në Prishtinë.

Nëse Kosova fiton nesër ndaj Azerbajxhanit luan ne gjysmëfinale me Maqedoninë ne Shkup dhe nëse barazon luan me Gjeorgjinë ne Tbilisi.