Dehari:Viti shkollor do të filloj nesër pa asnjë pengesë

Viti shkollor 2018/19 në Kërçovë do të fillojë më datën 3.9.2018. Në të gjitha shkollat fillore dhe të mesme janë bërë parapërgatitjet e duhura për fillim vitin shkollor. Gjithashtu edhe Çerdhja për fëmijë do të hapi dyert për vogëlushët, ku tanimë kemi kushte më të mira për qëndrim dhe zhvillim të fëmijëve.

Marketing

Urojmë arsimtarët, nxënësit, kuadrin mësimor në tërësi që të na përcjellin ditë të mbara me plotë suksese. Posaçërisht uroj filloristët e parë dhe prindërit e tyre që të kenë mbarësi në mësime dhe përparim për fëmijët e tyre.
Komuna e Kërçovës
Kryetar,
Fatmir Dehari