Deklarata e ministrit Bekteshi “çmend” rusët (FOTO)

Deklarata e Ministrit të Ekonomisē Kreshnik Bekteshi se bllokada e importit të produkteve bujqësore nga Maqedonia në Rusi, nuk do të luan kurrëfarë roli për ekonominë e Maqedonisë, ka ‘çmendur’ rusët, të cilët kanë reaguar përmes ambasadës së tyre në Shkup.

Marketing

Ministri Bekteshi nē pyetjen e gazetarëve se si do të reagon Maqedonia, pas embragos ruse per pjeshkët nga Maqedonia, u pergjigj se pa marë parasysh vendimeve të Rusisë, qofshin ato politike apo ekonomike, Maqedonia ka alternativë për tregun rus, dhe ajo është tregu i madh i Bashkimit Europian so dhe tregjet e Shqipërisë, Kosovës dhe gjithē rajonit. ‘Për ne është i rëndēsishëm tregu i BE-së ku punojmë pēr tu anëtarësuar’, tha Bekteshi, dhe jo Rusia, deklaratë që bëri që të reagon Ambasada ruse në twiter

Marketing