Del në ankand avioni i braktisur i Elvis Presley

Momentalisht dy janë në Graceland, në shtëpinë e ish-rokerit të famshëm në Memphis, Tennessee.

Marketing

Një, në pronësi private, është mbajtur për 36 vjet në aeroportin e vogël të Rosswell, në Nju Meksiko dhe do të dalë në shitje në internet me një çmim të vlerësuar rreth 2-3 milionë dollarë.

Ofertat pranohen deri më 27 korrik. Lockheed JetStar 1329 i vitit 1962, nga fotot e publikuara në ankand, Shtëpia e ankandit të Iron Planet, duket si një grumbull hekurash i kthyer në skrap, është pa motor, i ndryshkur plotësisht.
Modeli është mjaft i rrallë, pasi ndërmjet 1957 dhe 1978 janë bërë vetëm 204 ekzemplarë.