Deputeti Shala takohet me kryeparlamentarin Xhaferi

Kryetari i Komisionit për Punë të Brendshme, Siguri dhe Mbikëqyrjen e Forcës së Sigurisë së Kosovës, Haxhi Shala bashkë më anëtar të tjerë të këtij Komisioni po qëndrojnë për vizite zyrtare në Maqedoni.

Marketing

Deputetët e Kuvendit të Kosovës po marrin pjesë në konferencën e organizuar nga RACVIAK ku po po marrin pjesë të gjitha vendet e Europës Juglindore.

Temë e kësaj konference është mbikëqyrja parlamentare e sektorit të Sigurisë.

E, në disa fotografi të postuara në rrjetet sociale shihet bashkë edhe më kryetarin e Kuvendit të Maqedonisë, Talat Xhaferi.