Dezinfektim me aeroplan kundër mushkonjave më 11 dhe 12 gusht

Dezinfektim me aeroplan kundër formave më të mëdha të mushkonjave do të kryhet më 11 dhe 12 gusht (e shtunë dhe e diel) në orët e hershme të mëngjesit, ndërsa dezinfektim kundër formave më të mëdha të mushkonjave do të kryhet nga data 12 e deri në 16 gusht (nga e diela deri të enjten) në periudhën prej orës 23 e deri në orën 4 ditën e ardhshme.

Marketing

Këtë e kumtoi QEMK – Shkup pas njoftimit nga Qyteti i Shkupit – Sektori për Punë Komunale – për spërkatje kundër mushkonjave në rajonin e Qytetit të Shkupit.

Nëse kushte e motit nuk e lejojnë kryerjen e dezinfektimit, siç theksohet, dezinfektimi me aeroplan do të kryhet ditën e parë të ardhshme, kur kushtet e motit do të jenë të volitshme në terminin e njëjtë, ndërsa konform kësaj do të kryhet edhe dezinfektimi në terren.

Marketing