Dieta me brokoli

Dita 1 dhe 2

Marketing

Mëngjesi: 200 g brokoli, 50 g bukë thekre, 250 ml qumësht ose kos

Dreka: 150 g brokoli, 150 g mish pule, 250 ml supë pule

Darka: 250 g brokoli me vaj ulliri dhe hudhër, 2 karota

Dita 3 dhe 4

Mëngjesi: 200 g brokol dhe spec, bokolin zieni me vaj ulliri dhe hudhër

Dreka: 150 g brokoli i përzier me gjalpë, qepë dhe hudhër, 2 domate, 200 g mish pule ose peshk ton

Darka: 200 g brokoli dhe spec të freskët

Dita 5 dhe 6

mëngjesi: 100 g brokol , 100 g proshutë pule dhe 150 ml kos.

Dreka: 200 g brokoli, 20 g bukë thekre, 100 g djathë me pak yndyrë

Darka: 150 g brokoli, 150 g mish të yndyrshëm

Dita 7 dhe 8

Mëngjësi: 100 g brokoli, 2 vezë të ziera

Dreka: 150 g brokoli, 150 g mish pa yndyrë dhe vaj, 250 ml supë pule

Darka: 250 g brokoli, 250 ml lëng nga domatet e freskëta

Dita 9 dhe 10

Mëngjesi: 150 g brokoli, dy karota, 250 ml qumësht ose kos

Dreka: 150 g brokoli, 150 g peshk, 1 rriskë bukë të thekur.

Darka: 200 g brokoli, 1 patate të pjekur