Digjet shtalla në fshatin Luboten, dëm i madh material

Në fshatin Luboten të Shkupit dje ka shpërthyer një zjarr në shtallën e cila është në pronësi të Xh.A.R (59) ku është konstatuar se është djegur tërësisht një pjesë e madhe e kulmit, duhan që ka pasur brenda dhe ushqimi i kafshëve.

Marketing