Ballina Lajme Maqedoni Dimitrov -Ivanovit: Kushtetuta nuk mbrohet duke e shkelur atë

Dimitrov -Ivanovit: Kushtetuta nuk mbrohet duke e shkelur atë

Kushtetuta nuk mbrohet me shkeljen e saj, dhe pikërisht këtë po e bën presidenti Gjorge Ivanov, tha sot Ministri i Punëve të Jashtme, Nikolla Dimitrov nga foltorja e Parlamentit.

Marketing

“Ju siguroj se as un, e as Zaev nuk pranojmë cënim të identitetin dhe kombësisë. Me marrëveshjen do të kemi shtypje të dokumenteve në gjuhën maqednase dhe me përkthim në gjuhën maqednase”, tha Dimitrov.

Lidhur me akuzat se Qeveria nuk mund të nënshkruan marrëveshje ndërkombëtare por këto marrëveshje i nënshkruan Presidenti, Dimitrov citoi kushtetutën, sipas të cilës edhe Qeveria nënshkruan marrëveshje nga lëmia e ekonomisë, sociale, për mbrojtjen e ambientit jetësor, energjetikë, mardhënie diplomatike dhe konzulare etj.

Marketing
Exit mobile version