Dimitrov: Me lidership deri në tejkalimin e dallimeve rreth emrit

Ministri i Jashtëm Nikolla Dimitrov u takua sot në Nju Jork me Sekretarin e Përgjithshëm të OKB-së Antonio Guterres.

Marketing

Në takim u diskutuan zhvillimet e fundit për tejkalimin e mosmarrëveshjeve rreth emrit që realizohen me ndërmjetësimin e OKB-së.

Me vizion dhe lidership nga të dyja anët, kemi shans historik për të mbyllur një mosmarrëveshje të gjatë dhjetëvjeçare, tha Dimitrov.

Marketing