DJ PM, Dagz bashkojnë forcat me Majk, Lumi B dhe Zaza

Bashkëpunimi i radhës nga pesë artistët shqiptarë sa po është publikuar.

Dj PM, Dagz, Majk, Lumi B dhe Zaza vijnë më “Sevdali”.

Një kënge plot ritëm pritet të behët hit i kësaj vere.