DMSH: Përballemi me sukses me të gjitha sfidat dhe provokimet nga piromanët

Drejtoria për mbrojtje dhe shpëtim kumtoi se me sukses përballet me të gjitha sfidat dhe provokimet nga piromanët.

Marketing

“Aeroplanët e Drejtorisë për mbrojtje dhe shpëtim, sikur edhe deri më tani, ashtu edhe sot kanë vështruar mbi territorin e vendit, duke vepruar në mënyrë aktive kësaj radhe në Krushevë. Ato sot ishin mbështetje e pashmangshme e helikopterëve të ARM-së. Pa ndërprerje pilotët në mënyrë aktive kanë vepruar në suaza të kohës ligjore për qëndrim në ajër, deri në limitet përfundimtare të kohës, duke e dhënë maksimumin e tij”, kumtuan nga DMSH.

Nga atje thonë se është evidente se apelet për ndërprerje të djegieve të pyjeve nuk arrijnë deri te ndërgjegjja e individëve dhe se edhe më tej do ta përcjellin situatën dhe do të përballen me sfidat.

Marketing