Dokumentari për Ed Sheeran nxjerr në pah kreativitetin e tij (Video)

Ylli i muzikës britanike, Ed Sheeran, është aq i ngarkuar me turneun e gjatë evropian, sa që në Madame Tussauds të Berlinit iu desh të dërgonte një njeri që duket si ai. Për këtë, fansave të tij nuk u mbeti hatri!

Marketing

Ai është aq i njohur dhe i kërkuar, sa kushëriri i tij, Murray Cummings, është duke punuar një dokumentar për të, i cili titullohet ‘Songwriter’.

Ky dokumentar do të pasqyrojë punën e muzikantit, pasi tregon se si e krijoi albumin e tij të suksesshëm “DIVIDE”.
Në vitin 2017, këngëtari 27-vjeçar u emërua artisti më i shitur në botë.