Dorëzohet Spanja, pranon simbolet e Kosovës

Sot fillon kampionati i 54-të evropian i karatesë që zhvillohet në Guadalajara të Spanjës.
Ekipi i karatesë së Kosovës në këtë kompeticion prezantohet me 10 garues.

Marketing

Për dallim me aktivitetet tjera, në këtë garë janë vendosur simbolet e shtetit të Republikës së Kosovës.
Pas dënimeve dhe penalizimeve qe mori, shteti spanjoll është dorëzuar dhe ka pranuar realitetin.

Marketing