Drake bëhet muzikanti i parë që arrin 100 miliardë transmetime në Spotify

Të martën, Drake arriti atë që asnjë person tjetër muzikor nuk e ka arritur para tij. Reperi arriti në 100 miliardë transmetime në platformën muzikore Spotify, siç raportoi ndër të tjera “Chart Data”.

Marketing

Sipas faqes muzikore “Kworb”, megaylli Taylor Swift zë vendin e dytë me rreth 85 miliardë transmetime. Pas saj është reperi dhe këngëtari portorikan Bad Bunny me rreth 81 miliardë.

Ajo që bie në sy këtu është se në statistikat për dëgjuesit, Drake aktualisht është vetëm në vendin e tetë me pak më shumë se 78 milionë dëgjues mujor.

TheWeeknd dominon këtu me mbi 106 milionë dëgjues mujor të Spotify.

Marketing