Drejtori Ekrem Bunjaku priti delegacionin nga Kosova

Sot në hapësirat e inspektoratit shtetëror për inspektim teknik drejtori Ekrem Bunjaku priti delegacioni nga Kosova në krye me kryeinspektorin Hysni Komonin, Sherafedin Mumxhiu dhe Aferdita Avdili.

Marketing

Takimi i sotëm është vazhdimësi e bashkëpunimit të dy inspektorateve ku u shkëmbyen mendime rreth funksionimit të inspektorateve, ligjeve dhe rregulloreve që i zbatojnë të dy inspektoratet.

Konstatim i përbashkët ishte se ky bashkëpunim duhet të vazhdoj më tutje dhe në një kohë sa më të shkurtër të nënshkruhet një memorandum për bashkëpunim të ndërsjellë.