Drejtori i parqe dhe gjelbrime ka dy fjalë për punëtorët e ndërmarrjes që drejton

Ketë kohë duheshte të pushonin në shtëpi me familje ‍‍‍, megjithatë dolën në punë dhe e rikthyen qytetin në normalitet për një kohë të shpejt!

Marketing

Këta janë heronjtë e ditës .
Shiu shkaktoi pakenaqësi në disa vende por tani gjithçka është në rregull . Në vendgjarje ishte edhe kryetari i komunës së Butelit, Velimir Smilevski.
Mos harroni, lajmëroni rastet e tilla nëse i hasni në terren.

Image may contain: 2 people, people standing, tree, plant, outdoor and nature
Image may contain: one or more people, people standing, tree, outdoor and nature
Image may contain: plant, tree, sky, flower, outdoor and nature
Image may contain: 3 people, people smiling, people standing, tree, child and outdoor
Marketing