Drejtori i qendrës analitike “Abdilaqim Ademi” Mexhiti takoi përfaqësuesit e ambasadës Amerikane në Shkup

Drejtori i qendrës analitike “Abdilaqim Ademi”, z. Izet Mexhiti, në cilësinë e shefit të shtabit qëndror zgjedhor, realizoi takim me përfaqësuesit e ambasadës Amerikane në Shkup.

Marketing

SHBA është faktor i rëndësishëm në vendin tonë dhe në rajon, sidomos në proceset politike. BDI gjithmonë është angazhuar dhe për zgjedhje të ndershme dhe demokratike.

z.Mexhiti, falenderoi përfaqësuesit e ambasadës Amerikane për bashkëpunimin duke theksuar se partneriteti jonë gjithmonë ka qenë i sinqertë dhe do vazhdojë të mbetet i tillë.