Dua Lipa bën një tatuazh të ri të çuditshëm

Dua Lipa ka bërë edhe një tatuazh në trupin e saj.
Këngëtarja ka bërë një tatuazh të ri.

Marketing

Në krahun e saj, Dua ka bërë tatuazh numrin 245 ndërsa ka shpjeguar se ky numër është për numrin e koncerteve që ajo ka bërë deri tani që nga fillimi i karrierës së saj.

Duket se Dua do të nisë një kapitull të ri pas suksesit të madh me albumin e parë dhe turneut për këtë album.

Marketing